Menú > Catàleg d'activitats - Educació infantil > Detall activitat
ANEM AL TEATRE: Bunji la petita koala


La Bunji és una petita coala que viu en un bosc d'eucaliptus. Els coales tenen una activitat diària molt escassa, és per això que el tarannà de la nostra protagonista porta de cap a la seva tribu.

Quan tothom està dormint, ella vol jugar, descobrir, enfilar-se... per què no es comporta com la resta? Un fet inesperat en el seu dia a dia farà que s'allunyi del seu entorn. Què passarà amb la petita coala? Veniu a descobrir-ho!

Un espectacle de teatre i titelles ambientat en la fauna australiana que ens parla de la riquesa de la diversitat, el respecte i l'amor cap a la natura i la innocència dels més petits! Amb una sorprenent escenografia i dues intèrprets que, a través de la narració i algunes cançons enganxaran el públic des del primer moment. Un espectacle on no hi faltarà l'emoció, la diversió i la reflexió.

Espectacle en català.

DATA: 22 de març de 2023.
ADREÇAT A: P3, P4 i P5.
GÈNERE: Teatre/Titlles.
DURADA: 60 minuts, aproximadament.
PREU: El preu de l'espectacle és de 4€ per alumne.

El transport anirà a càrrec de l’escola.

Cada grup classe disposarà, si s'escau, de dues entrades gratuïtes que el/la mestre/a podrà assignar als/les alumnes que cregui convenient. Aquestes entrades es justificaran amb la sol·licitud dels pares.

TERMINI D’INSCRIPCIÓ: Fins l'1 d’octubre.

PERSONA DE CONTACTE:
Hèctor Fernández Rabassa
Regidoria de Cultura i Patrimoni, Ajuntament de Montcada i Reixac.
Correu electrònic: hfernandez@montcada.org Telèfon: 609719547.


Més informació: https://teatremontcada.cat/esdeveniment/bunji-la-petita-koala/3008
Ajuntament de Montcada i Reixac