Menú > Catàleg d'activitats - Cicle inicial > Detall activitat
Bèsties i bestioles de riu


DESTINATARIS
Alumnes de cicle inicial d'educació primària.

OBJECTIUS
El programa d'educació ambiental de la conca del Besòs té com a objectiu reforçar l'estudi de la conca i dels seus rius per donar una visió més global de l'aigua, de la vida que s'hi amaga, dels seus aprofitaments, dels seus impactes i de les accions endegades per corregir-los.

PROGRAMA
Taller que es realitza a l'aula de l'escola i permet descobrir la fauna associada als cursos d'aigua, els sistemes aquàtics i els boscos de ribera de la conca del Besòs.

Es tracta d'un taller en el qual, a partir d'un PowerPoint, els alumnes descobreixen la fauna més atractiva i espectacular de cada un dels hàbitats aquàtics de la conca del Besòs. Prèviament se'ls fa una prova de reconeixement de 3 espècies exòtiques i de 3 espècies autòctones i se'ls convida a la reflexió.

La presentació permet sentir els sons d'alguns dels ocells. En diversos moments de la presentació es fa una aturada i es narra una llegenda que hi tingui a veure.
En acabar, es farà una activitat més participativa: la reconstrucció d'una versió en gran format d'un pòster.

DURADA
L'activitat té una durada de 90 minuts.

Per a reserves o per resoldre dubtes: Aprèn serveis ambientals, de dilluns a divendres de 9 a 14h. Tel. 938 429 361, a/e: apren@apren.cat

INSCRIPCIÓ
Places limitades, s'atendran les demandes per rigorós ordre d'inscripció.

Més informació: https://descobreixelriu.com/activitats/
Ajuntament de Montcada i Reixac