Menú > Catàleg d'activitats - Cicle mitjā > Detall activitat
Vida d'un riu


DESTINATARIS
Alumnes de cicle mitjā i superior d'educaciķ primāria i ESO.

OBJECTIUS
El programa d'educaciķ ambiental de la conca del Besōs té com a objectiu reforįar l'estudi de la conca i dels seus rius per donar una visiķ més global de l'aigua, de la vida que s'hi amaga, dels seus aprofitaments, dels seus impactes i de les accions endegades per corregir-los.

PROGRAMA
Sortida per la conca del Besōs comparant el curs alt a la riera de Martinet, el curs mig a Can Cabanyes i el curs baix a Sant Adriā.

Aquesta activitat estā plantejada com un viatge que recorre el riu des del curs alt, passant pel curs mig i fins a la desembocadura. El viatge permet fer un estudi comparatiu de l'estat de conservaciķ de tots tres trams.
La 1a parada es fa a la riera de Martinet a Aiguafreda. Aquest petit curs fluvial té un excelˇlent estat de conservaciķ. En aquesta parada recollirem tota una sčrie de parāmetres que ens permetran comparar el seu estat amb els cursos mig i baix. També fem un petit mostreig de macroinvertebrats que ens ajudarā a tenir una idea de la qualitat de l'aigua.
En la segona parada al riu Congost a can Cabanyes reproduīrem tant la recollida de parāmetres com el mostreig. Dinarem a la pineda de can Cabanyes.
Finalment ens desplaįarem fins a la desembocadura, on recollirem també els mateixos parāmetres i farem una valoraciķ dels tres punts visitats.

DURADA
Activitat de tot el dia.

TRANSPORT
El transport anirā a cārrec del centre.

Per a reserves o per resoldre dubtes: Aprčn serveis ambientals, de dilluns a divendres de 9 a 14h.Tel. 938 429 361, a/e: apren@apren.cat

INSCRIPCIĶ
Places limitades, s'atendran les demandes per rigorķs ordre d'inscripciķ.Més informació: http://www.besos.cat/index_edu.htm
Ajuntament de Montcada i Reixac