Menú > Catàleg d'activitats - Cicle superior > Detall activitat
Viu el Parc

DESTINATARIS
Alumnes de 5è d'educació primària de les escoles públiques de Montcada i Reixac. En aquesta activitat també hi participen els alumnes d'altres escoles de municipis que pertanyen al Parc de la Serralada de Marina.

OBJECTIUS
Donar a conèixer la xarxa d'espais naturals protegits de la regió metropolitana de Barcelona.
Apropar el coneixement del Parc de la Serralada de Marina com a espai de referència i promoure un sentiment de privilegi i de responsabilitat envers aquest parc.

PROGRAMA
1a fase: Activitat a l'aula, amb una durada d’una hora i mitja aproximadament. Es fa un joc i una xerrada, l’objectiu és que els alumnes coneguin el parc, el seu patrimoni i la seva gestió. Educadors coneixedors del parc us proposaran un seguit d’activitats lúdico-formatives per conèixer els elements més rellevants del parc que visitareu i dels altres espais protegits de la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona.

2a fase: Sortida conjunta al parc, a l’entorn del monestir de Sant Jeroni de la Murtra. Tots els alumnes participants complementaran les activitats desenvolupades a l’aula. Després de dinar, un espectacle d’animació amb el nom de VIU EL PARC, posarà el punt i final a la jornada festiva.

CARACTERÍSTIQUES
Aquesta activitat és gratuïta. El transport anirà a càrrec de l'escola.

CALENDARI
L'activitat de la primera fase es concretarà entre el 10 de gener i el 5 de febrer del 2023.
La festa final, tot i que encara està per concretar, i segons el total d'alumnes inscrits, es farà entre mitjans de febrer i la primera setmana de març.
Rebreu confirmació, mitjançant una trucada telefònica, del dia en què us correspon la participació a la festa.

ORGANITZA
Servei d'Espais Naturals de l'Àrea de Territori i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona en col·laboració amb l'Ajuntament de Montcada i Reixac.
A/e: viuelparc.escoles@diba.cat

TERMINI D'INSCRIPCIÓ
Abans del 20 d'octubre de 2022.
Ajuntament de Montcada i Reixac