Menú > Catàleg d'activitats - Cicle superior > Detall activitat
Vida d'un riu


DESTINATARIS
Alumnes de cicle mitjÓ i superior d'educaciˇ primÓria i ESO.

OBJECTIUS
El programa d'educaciˇ ambiental de la conca del Bes˛s tÚ com a objectiu reforšar l'estudi de la conca i dels seus rius per donar una visiˇ mÚs global de l'aigua, de la vida que s'hi amaga, dels seus aprofitaments, dels seus impactes i de les accions endegades per corregir-los.

PROGRAMA
Sortida per la conca del Bes˛s comparant el curs alt a la riera de Martinet, el curs mig a Can Cabanyes i el curs baix a Sant AdriÓ.

Aquesta activitat estÓ plantejada com un viatge que recorre el riu des del curs alt, passant pel curs mig i fins a la desembocadura. El viatge permet fer un estudi comparatiu de l'estat de conservaciˇ de tots tres trams.
La 1a parada es fa a la riera de Martinet a Aiguafreda. Aquest petit curs fluvial tÚ un excelĚlent estat de conservaciˇ. En aquesta parada recollirem tota una sŔrie de parÓmetres que ens permetran comparar el seu estat amb els cursos mig i baix. TambÚ fem un petit mostreig de macroinvertebrats que ens ajudarÓ a tenir una idea de la qualitat de l'aigua.
En la segona parada al riu Congost a can Cabanyes reprodu´rem tant la recollida de parÓmetres com el mostreig. Dinarem a la pineda de can Cabanyes.
Finalment ens desplašarem fins a la desembocadura, on recollirem tambÚ els mateixos parÓmetres i farem una valoraciˇ dels tres punts visitats.

DURADA
Activitat de tot el dia.

TRANSPORT
El transport anirÓ a cÓrrec del centre.

Per a reserves o per resoldre dubtes: AprŔn serveis ambientals, de dilluns a divendres de 9 a 14h.Tel. 938 429 361, a/e: apren@apren.cat

INSCRIPCIË
Places limitades, s'atendran les demandes per rigorˇs ordre d'inscripciˇ.Més informació: http://www.besos.cat/index_edu.htm
Ajuntament de Montcada i Reixac