Menú > Catàleg d'activitats - 1r Cicle ESO > Detall activitat
Concurs Guanya't un punt

ITINERARI
Concursos

INTRODUCCIÓ
Per tal que pugueu fer una bona planificació us fem un avançament de les bases i les dates del concurs. Les bases definitives amb tota la informació es publicaran al gener de 2023.

BASES DEL CONCURS
1. Hi haurà una única convocatòria on podran participar nois i noies entre 4 i 16 anys (ambdós inclosos), que visquin o estiguin escolaritzats a Montcada i Reixac.

2. S’establiran cinc categories segons els anys de naixement:
• Categoria A: P3, P4 i P5 d’Infantil
• Categoria B: 1r i 2n de Primària
• Categoria C: 3r i 4t de Primària
• Categoria D: 5è i 6è de Primària
• Categoria E: 1r i 2n de l’ESO
• Categoria F: 3r i 4t de l’ESO

3. El format haurà de ser de 21 x 5,5 cm. El suport cal que sigui de cartolina, sense plastificar i amb un nombre de tintes il·limitat.

4. Cada participant pot presentar un punt de llibre, ja sigui en la participació individual o en la participació de les escoles.

Participació individual: darrere del punt de llibre s’ha d’enganxar una etiqueta o un paper amb les dades següents: nom i cognoms, telèfon, any de naixement i edat en el moment de fer el punt de llibre.

Escoles: abans del 26 de febrer s’hauran d’introduir els noms dels participants en una aplicació web (https://aplicacions.montcada.cat/puntdellibre/) que permet, alhora, entrar les dades i imprimir l’etiqueta que ha d’anar enganxada darrera de cada punt.

Si l’organització detecta que algun participant presenta més d’un original, se li comunicarà que en retiri un, i si no és possible aquesta comunicació, l’organització n’escollirà un per a participar al concurs i desestimarà els altres.

5. Els punts de llibre es poden presentar a la Biblioteca Elisenda de Montcada i a la Biblioteca Can Sant Joan, entre el 31 de gener i el 26 de febrer de 2023 (ambdós inclosos).

6. PREMIS. S’escolliran 2 punts guanyadors per a cadascuna de les categories. Els premis consistiran en llibres i lots de material de pintura. Així mateix, el jurat pot atorgar accèssits a cadascuna de les categories.

7. Els punts de llibre guanyadors podran ser impresos com a punts de llibre commemoratius de la Diada de Sant Jordi.

8. Més endavant es comunicarà el lloc, el dia i l’hora de l’acte del veredicte i lliurament de premis.

9. Els punts guanyadors s'exposaran a la Biblioteca Elisenda de Montcada. Una mostra dels punts presentats no guanyadors s'exposarà als centres escolars, a demanada dels responsables docents.

10. Els punts de llibres premiats (premis i accèssits) no es retornaran. La resta es podran recollir a la Biblioteca Elisenda de Montcada de l'1 al 16 de juny de 2023, ambdós inclosos. Després d’aquesta data no es conservaran els punts de llibres que no hagin estat recollits.

11. El jurat estarà format per: Membres de la Regidoria de Cultura i Patrimoni de l'Ajuntament de Montcada i Reixac, membres del Departament de Comunicació i Protocol de l'Ajuntament de Montcada i Reixac i membres especialitzats del món del dibuix i de la pintura.

LLIURAMENT DE TREBALLS
Biblioteca Elisenda de Montcada
C. Tarragona, 32

Biblioteca Can Sant Joan
C. Turó, 45

En l’horari habitual dels equipaments.

Ajuntament de Montcada i Reixac